Slimme Bermpaal - Multi Road(LED)Sign

Betrouwbaarheid dankzij de slimme bermpaal

Onze nieuwe slimme bermpaal (opzetkap) met led verlichting op zonne-energie is voorzien van speciale laad- en energie besparende technieken en garandeerd 100% betrouwbaarheid. Onze slimme bermpaal met led-verlichting is de beste oplossing om de verkeersveiligheid te verhogen in bijvoorbeeld scherpe bochten, donkere en onverlichte wegen en bij zogenaamde black spots. De zeer heldere leds geven een perfecte verkeersgeleiding over een grote afstand. Met de ingebouwde lichtsensoren reageren de leds dynamisch en dit zorgt voor nog betere verkeersgeleiding. 

Bermpaal voor diverse toepassingen

Deze slimme bermpaal is tevens uitgevoerd met temperatuursensoren waarmee het mogelijk is om weggebruikers te waarschuwen voor bijvoorbeeld gladde wegen. De opzetkap is gemaakt van slagvast polycarbonaat en past perfect op de bekende harpoen reflectorpalen. Deze slimme dynamische LED opzetkap kan gebruikt worden voor diverse toepassingen zoals bochtpalen (BB14), aangeven advies- en maximum snelheden, parkeer- en pechbordjes, stopbordjes voor spookrijders, hectometerbordjes, huisnummerbordjes etc. De opzetkap is zo ontworpen dat vuil en sneeuw niet op de kap blijven liggen en de solar module dus altijd licht kan opvangen.
Multi Road Sign Slimme LED Bermpaal op zonne-energie

 

 

 

 

 

 

 


Onderzoek van de provincie Overijssel heeft aangetoond dat weggebruikers bermpalen met led verlichting heel veilig vinden. Het verloop van de weg, met name in bochten, is over een grote afstand eerder herkenbaar.

Bermpalen met LED Verlichting

 

 

 

 

 

 

 

 

Bermpalen met LED Verlichting onderzoek