Account aanmaken

Om bij Traffic Safety Systems te bestellen in de webshop is het niet verplicht om een account aan te maken. U kunt zonder account ook artikelen bestellen. Het is echter dan niet mogelijk uw eerdere bestellingen later nog te bekijken. Wilt u wel een account aanmaken? Klik dan bovenin op het inlogsymbool. Hebt u dat gedaan, dan kan het maximaal 1 werkdag duren voordat deze is geactiveerd, u krijgt via e-mail een bevestiging zodra uw account is geactiveerd. 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw bestellingen en worden niet verstrekt aan derden.

Levertijd en levering

Traffic Safety Systems zal uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wanneer een artikel niet op voorraad is zullen wij u binnen 2 werkdagen op de hoogte brengen van de te verwachten leverdatum. Wilt u nadere informatie betreffende de levertijd van een bepaald artikel, dan kunt u met ons contact opnemen via  of telefonisch op nummer 055 20 80 010 of 065 32 55 570. 
Hebt u een bestelling geplaatst dan ontvangt u een email met daarin een overzicht van de door u bestelde artikelen en de factuur. Wanneer uw bestelling verzonden wordt ontvangt u hierover een nieuwe email. Uiteraard is het ook mogelijk uw bestelling af te halen. Kies hiervoor tijdens uw bestelling bij "betaalwijze" voor Afhalen. Er wordt een afspraak met u gemaakt wanneer de artikelen klaar staan. Betaling vindt contant plaats bij het afhalen.

Prijzen

Alle prijzen in de webshop zijn exclusief BTW. Mogelijke korting wordt pas verrekend bij het besteloverzicht. Een eventuele kortingscode kunt u invoeren in het besteloverzicht. Bij bestellingen tot €500,- wordt €12,50 verzendkosten in rekening gebracht bij levering binnen Nederland. Bij levering buiten Nederland zijn de verzendkosten €25,=. Bij bestellingen boven de €500,- is de verzending gratis. 

Betaling

Als vaste klant kunt u bij Traffic Safety Systems op rekening bestellen. Nadat uw bestelling is geplaatst, ontvangt u de factuur per email. De betaling dient binnen 14 dagen na levering te zijn voldaan. Bent u een nieuwe klant? Dan kunt u makkelijk betalen via iDeal of onder rembours. Wilt u vaker bestellen en ook graag van de mogelijkheid gebruik maken om op rekening te betalen? Neemt u even contact met ons op.