Solar Informatiewagen - Tekstkar - Tekstwagen

Voordelen van onze full colour informatiewagen

Onze nieuw ontwikkelde Full Colour Informatiewagen heeft een LED-Display dat modulair is opgebouwd. De LED modules zijn voorzien van nieuwe lenzen waardoor de efficiëntie enorm is verbeterd. Met de grootste openingshoek / zichthoek, de hoogste lichtopbrengst volgens L3* en de beste leesbaarheid gebaseerd op een contrast van R3 zoals gespecificeerd in de Europese Norm voor Verticale Verkeerstekens - Variabele Verkeersborden NEN-EN 12966-1:2005+A1:2009 hebben wij het beste en meest energiezuinige Full Colour LED Display in de Wereld. Onze nieuwe Full Colour Informatiewagen - Tekstkar werkt volledig op zonne-energie. In combinatie met speciale laad- en energiebesparende technieken blijft deze Tekstwagen altijd werken. Dit garandeert een optimale beschikbaarheid op elke locatie.

Alle Informatiewagens leveren wij met ons DRIP-Management systeem. Overal waar een Internet verbinding aanwezig is kunt u inloggen op ons portal om zo uw Tekstwagens - Tekstkarren - Informatiewagens - BermDRIPs - DRIPs op afstand te beheren. 

Voor meer informatie en/of vragen en opdrachten neem dan gerust contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag de mogelijkheden.

Tekstwagen Solar Full Colour conform EN-12966

Portable Full Colour Variable Message Sign   Tekstkar Solar Full Color EN12966

 

 

 


Tekstkar / Informatiewagen op zonne-energie