Tijdelijke Beveiliging

Bouwplaatsbeveiliging met de VIDEO GUARD

De beveiliging van een bouwplaats is een harde kostenfactor. Met VIDEO GUARD vertrouwt u op een innovatief beveiliging- en bewakingsconcept dat 24 uur per dag een perfecte bescherming biedt zowel overdag als ook 's nachts. Het resultaat: geen vandalisme, geen diefstal en minimale bewakingskosten!

100% Permanente Bewaking dankzij VIDEO GUARD

Zelf ontwikkelde en geproduceerde, mobiele inzetbare cameratorens zorgen door middel van 3 hoogwaardige camera's dag en nacht voor 360 graden bewaking met een extreem grote reikwijdte. De intelligente videoanalyse registreert en detecteert elke indringer. Samen met een betrouwbaar noodstroomconcept zorgt VIDEO GUARD voor continue bewaking ook in geval van stroomuitval of sabotage en garandeert zo een perfect beveiligingssysteem.

100% Eigen Alarmcentrale

Volledige inzet, snelle reactie: VIDEO GUARD heeft een eigen 24/7 Alarmcentrale. Alle gegevens worden op beveiligde servers, in overeenstemming met gegevensbescherming en compliance opgeslagen. Bij het ongeoorloofd betreden of binnendringen schakelt de alarmcentrale live naar de bouwplaats, spreekt de indringer indien nodig aan en treft alle noodzakelijke maatregelen.

100% Verzekeringsdekking

Uniek in Nederland: het exclusieve VIDEO GUARD bouwplaats beveiliging totaal pakket garandeert een verzekeringsdekking van 100%.


Tijdelijke camerabeveiliging van Videoguard24.nl - uw bouwplaats beveiligd.

Snelle reactietijd

Terwijl de reactietijd aan het alarmeren van de Politie op traditionele alarmsystemen tot 25 minuten kan vergen, antwoord het video controle-centrum van VIDEO GUARD direct met betrouwbare videobeelden om snelle Politie reactie te verzekeren. Normaal gesproken is het aanspreken van de indringer voldoende om duidelijk te maken dat hij wordt opgenomen op video en het tijd is te stoppen en de bouwplaats te verlaten.

De VIDEO GUARD Garantie:

Complete bewaking en effectief ingrijpen.

  • Drie ultra-lowlight camera's gecombineerd met 3 afgestemde infrarood-schijnwerpers zorgen dag en nacht voor haarscherp zicht.
  • Bewegingsdetectie en alarmactivering door op regels en vectoren gebaseerde intelligente videoanalyse alsmede beveiligde beeldoverdracht naar de alarmcentrale.
  • Direct en duidelijk aanspreken van de dader door middel van een actieve luidspreker met een geluidsdruk van 120 dB.
  • Directe waarschuwing van het beveiligingspersoneel of van de dichtsbijzijnde politiepost alsmede video
    ondersteunende aansturing van interventiemedewerkers. Het videomateriaal wordt als bewijsmiddel te beschikking
    gesteld.

Tijdelijke bouwplaatsbeveiliging - Tijdelijke camerabewaking - 100% verzekerd
Meer weten over de mogelijkheden van VIDEO GUARD?

JD Traffic Safety Systems verhuurt voor elke locatie tijdelijke video beveiliging van VIDEO GUARD. Wij verzorgen het transport, de plaatsing, installatie en de bewaking. Bij ons bent u verzekert van de meest geavanceerde beveiligingssystemen voor tijdelijke bouwplaats beveiliging.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen met 055 355 3087 of
055 208 0010

Tijdelijke beveiliging nodig? - Met Video Guard is uw bouwplaats beveiligd - DAT IS ZEKER!!

Video Guard Detectie dag en nacht