Verkeerskegels

Verkeerskegels van topkwaliteit

Traffic Safety Systems maakt gebruik van verkeerskegels die geproduceerd worden door middel van hoogwaardige PVC spuitgiet technologie om uiterst duurzame verkeerskegels van hoge kwaliteit te leveren. De kegels worden d.m.v. een gepatenteerd vergrendelsysteem geproduceerd waardoor de fluorescerende kegel onlosmakelijk verbonden word met de gerecyclede PVC voet. Verkeerskegels die geproduceerd zijn met spuitgiet technologie zijn sterker, duurzamer en staan stabieler dan traditioneel geproduceerde verkeerskegels.

Kenmerken verkeerskegels

Onze verkeerskegels zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13422:2004+A1:2009 en voldoen aan de eisen van Rijkswaterstaat en het CROW (publicatie 515: Specificaties voor materiaal en materieel paragraaf 3.4.3 Verkeerskegels). De Verkeerskegels zijn volledig voorzien van flexibele rood/witte retroreflecterende folie voor uitstekende zichtbaarheid in de nacht. De kegels zijn voorzien van een anti-kleef systeem waardoor de kegels, gestapeld, niet aan elkaar blijven kleven. Het slanke model SLIM heeft een stevige grip waardoor de kegel gemakkelijk te hanteren is.

Meer weten over onze verkeerskegels?

Wil je graag meer weten over onze verkeerskegels? Kijk voor meer informatie elders onze website of bestel direct online in onze webshop.

Verkeerskegels 75 cm. vol retro reflecterend klasse II rood/wit

Verkeerskegels 50 cm. vol retroreflecterend klasse II rood/wit