Wildwaarschuwing

Minder aanrijdingen met wild dankzij onze wildwaarschuwing 

Om ervoor te zorgen dat er minder wild wordt aangereden kunt u onze wildwaarschuwing aanschaffen. Met behulp van ons Virtueel Hekwerk kunnen aanrijdingen met wild worden voorkomen. Bij Traffic Safety Systems bestelt u wildwaarschuwing waardoor er minder aanrijdingen plaatsvinden met wild. Wilt u dit ook? Bekijk dan ons aanbod en plaats vandaag nog uw bestelling.

 • 0x160/trafficsafetysystems/images/wildwaarschuwing-website/jd.vh.wss-8.jpg

   

  Virtueel Hekwerk

  Vanaf:
  75,00

 • 0x160/trafficsafetysystems/images/wildwaarschuwing/wild-reflektor.jpg

   

  Wildreflectoren

  Vanaf:
  6,50

Aanbod wildwaarschuwing

Een Virtueel Hekwerk als wildwaarschuwingssysteem wordt opgebouwd met zogenaamde Wildstop sensoren. Deze Wildstop sensoren worden links en rechts versprongen van elkaar en om de 50 meter langs de weg geplaatst. Door de verlichting van de weggebruikers worden de sensoren geactiveerd. Zodra de sensoren zijn geactiveerd, wordt er licht en geluid geproduceerd waardoor het wild wegblijft of wegspringt. De Wildstop sensoren hebben een ingebouwd diefstal alarm en werken dankzij een geavanceerd zonne-energiesysteem. De wildreflectoren kunt u implementeren op het Virtueel Hekwerk.

Wildwaarschuwing kopen?

Zit u er ook aan te denken om onze wildwaarschuwing of één van onze wildreflectoren te kopen? Maar heeft u nog wel vragen? Laat het ons dan weten. Wij helpen u graag verder, zodat u een juiste aankoop verricht.