Botsabsorber | TMA | Botsabsorbeerder

Botsabsorbers / Botskussens   Botsabsorber met volledig modulaire opbouw

Onlangs hebben wij de eerste 2 van in totaal 8 stuks Botsabsorbers afgeleverd die succesvol zijn getest door geaccrediteerde testinstituten. Onze Botsabsorbeerders zijn volledig, botskussen en hydraulische kantelconstructie, getest conform de Amerikaanse Norm NCHRP 350 en de nieuwe Amerikaanse Norm MASH voor 100 km/u.
Alle testen, 3-50 en 3-51 inclusief de optionele testen 3-52 (offset), 3-53 (angle) en zelfs 3-54 (corner to corner) voldoen ruimschoots aan de voorgeschreven eisen.
Tevens zijn onze Botskussens met hydraulische kantelconstructie succesvol getest conform de zware Engelse eisen van de Highway Agency tot 115 km/u. Hiermee voldoen we aan de Europese Norm EN 1317-3 (crash cushions) voor obstakelbeveiliging.
Onze Botskussens zijn eveneens succesvol getest voor zwaardere  vrachtwagens en/of obstakels. Het grote voordeel is dat uw vrachtwagen dus veel zwaarder mag zijn dan 9000 kg. Deze Botskussens zijn dus ook zeer geschikt om op een MRS of MRI te monteren waarvan de massa minstens 15 ton is. Door de open constructie van onze Botskussens word veel brandstof bespaard en is perfect doorzicht mogelijk. De modulaire opbouw van het Botskussen maakt het mogelijk om bij kleine aanrijdingen onderdelen van het Botskussen te vervangen. Zo kan veel geld worden bespaard.
Met onze Botsabsorbeerders zijn weggebruikers en wegwerkers optimaal beveiligd en vanwege het unieke design OPVALLEND VEILIG aanwezig.
Diverse opties en uitvoeringen zijn leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Botsabsorber met speciaal botskussen   Botsabsorber met speciaal design Botskussen

Botsabsorber met modulair opgebouwd botskussen tot 110 km/u.   Botsabsorber met 100/110 km/u. botskussen volledig modulair

Botsabsorber met best getest botskussen   's Werelds best geteste Botsabsorbeerder