17 may 2010

Wildspiegel voorkomt aanrijdingen met wild

Voorkom aanrijdingen met Wild en plaats de nieuwe Ellips Wildspiegel

Onlangs hebben wij aan de Provincies Utrecht, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg de eerste nieuwe Ellips blauwe Wildspiegels / Wildreflectoren met reflectorpalen geleverd.

Op de N415, N221, N333 en de N337 leveren deze nieuwe WILDSPIEGELS een bijdrage aan een betere verkeersveiligheid en worden reeënlevens gespaard. De Wildspiegels hebben een speciale ovaal ronde vorm met blauwe retroreflecterende folie klasse III die het wild afschrikken en ervan weerhouden om de weg over te steken. Vanwege de speciale vorm ontstaat er geen gewenning voor het Wild. In Duitsland, Denemarken, Polen en Oostenrijk heeft men hiermee al goede ervaringen opgedaan. Ongevallen met Wild zijn met 80% gereduceerd. Deze robuuste kunststof wildspiegel / wildreflector kan eenvoudig aan de zijkant van de harpoen bermpaal / reflectorpaal worden gemonteerd.
De Wildspiegels zijn ook los verkrijgbaar. Voor meer informatie of onze brochure over deze wildspiegels / wildreflectoren kunt u ons bellen of een e-mail sturen naar [email protected]

Ellips Wildreflectoren  Ellips Wildspiegel