30 jun 2010

's Werelds best geteste Botsabsorber - TMA

Wegwerkzaamheden veilig uitvoeren met 's werelds best geteste Botsabsorber

Onlangs hebben wij de eerste 2 unieke Botsabsorbers afgeleverd die succesvol zijn getest door geaccrediteerde testinstituten. Deze Botsabsorbeerders zijn volledig, botskussen en hydraulische kantelconstructie, getest conform de Amerikaanse Norm NCHRP 350 en de nieuwe Amerikaanse Norm MASH voor 100 km/u.
Alle testen, 3-50 en 3-51 inclusief de optionele testen 3-52 (offset), 3-53 (angle) en zelfs 3-54 (corner to corner) voldoen ruimschoots aan de voorgeschreven eisen.
Tevens zijn onze Botskussens met hydraulische kantelconstructie succesvol getest conform de zware Engelse eisen van de Highway Agency tot 115 km/u. Hiermee voldoen we aan de Europese Norm EN 1317-3 (crash cushions) voor obstakelbeveiliging.
Onze Botskussens zijn eveneens succesvol getest voor zwaardere  vrachtwagens en/of obstakels. Het grote voordeel is dat uw vrachtwagen dus veel zwaarder mag zijn dan 9000 kg. Deze Botskussens zijn dus ook zeer geschikt om op een MRS of MRI te monteren waarvan de massa minstens 15 ton is. Door de open constructie van onze Botskussens word veel brandstof bespaard en is perfect doorzicht mogelijk. De modulaire opbouw van het Botskussen maakt het mogelijk om bij kleine aanrijdingen onderdelen van het Botskussen te vervangen. Zo kan veel geld worden bespaard.
Met onze Botsabsorbers zijn weggebruikers en wegwerkers optimaal beveiligd en vanwege het unieke design OPVALLEND VEILIG aanwezig. Diverse opties en uitvoeringen zijn leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden

Scorpion Truck Mounted Attenuator - Botsabsorber    Botsabsorber Scorpion 110 km/u

Truck Mounted Attenuator TMA Botsabsorber    's werelds best geteste botsabsorbeerder

Botsabsorbeerder 110K volgens NCHRP350 en MASH    Botsabsorber TMA Botsabsorbeerder